morewood.no
Tips en venn om dette nettstedet!
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Atatürk - Tyrkias grunnlegger

Temperatur og klokkeslett i Alanya akkurat nå:

Klikk for langtidsvarsel for Alanya!

Oslo akkurat nå:

Klikk for langtidsvarsel for Oslo!
Se bilder av den flotte stranda!
Her er Tirsdagsmarkedet!
Onur Apartment
Flott leilighet 
                   til leie!
- Hello, how are you?

Onur Apartment ligger kun 200 meter fra stranden i østre Mahmutlar. Butikker og serveringssteder i umiddelbar nærhet. Leiligheten ligger i 4.etasje med flott utsikt over den travle markedsgaten og folkelivet. Tirsdagsmarkedet foregår rett nedenfor leiligheten og man har utsikt til Middelhavet!

Onur Apartment

Denne 115 m2 (brutto) store leiligheten består av romslig stue med kjøkkenkrok, entré, gang, to soverom, to bad og en lys og luftig balkong. Utgang til balkong fra både stue og det ene soverommet. Begge badene har dusj og WC, og på det største finner man vaskemaskinen. Det lille badet ligger i tilknytning til det største soverommet. Det finnes hårføner og strykejern og godt med håndklær og ekstra sengetøy. Totalt kan det reies opp senger til 7 personer i leiligheten dersom man benytter sovesofaene på stuen. Det er også en ekstra madrass, to ekstra barnemadrasser, babyseng (reiseseng) og babystol.

Kjøkkenet er fullt utrustet med kjøleskap m/ frys, stekeovn m/keramisk platetopp, ventilator, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kaffetrakter, vannkoker, brødrister, mixmaster, vaffeljern, toastjern og stor vannkjøler.

Den lyse, trivelige stua er møblert med to sovesofaer, salongbord, lenestol og spisebord med stoler. For den uhelbredelige TV-slave er det satt inn en 42” flatskjerm med DVD og surroundanlegg, parabol/IP-TV med norske og nordiske kanaler. Et antall DVD-filmer og musikk CD’er finnes også. Det er installert trådløst internett i leiligheten. En laserprinter er også tilgjengelig.

Ellers finner man air-conditionanlegg på stuen og begge soverommene. Stue, kjøkken og gang har downlights. Alle vinduer og dører har utvendige, nedrullbare sjalusi som holder sola ute. Det er flislagte gulv i alle rom og på balkongen. Veggene har malt strukturtapet. I entréen er det callinganlegg og automatisk døråpner. Leiligheten har safe for sikker oppbevaring av pass, penger og mobiltelefoner.

Balkongen, som er 16m2 stor har salong med salongbord, to-seter og to stoler, spisebord med tilhørende stoler, tørkestativer og elektrisk vifte på stativ. Det er strøm- og vannuttak på balkongen. Gardiner.

Anlegget, som sto ferdig i 2007, har heis. Det er utendørs basseng m/ barnebasseng som kan brukes i sommersesongen og vakkert opparbeidet uteområde med solsenger og parasoller. Lekeplass for barna i nærmiljøet. Sommeren 2015 ble det installert sotfargede glass på balkongen.

Tirsdagsmarkedet i Mahmutlar, der man kan få kjøpt alt fra tepper til tomater via vaktelegg og skinnvesker, klær, smykker og sko, og et hav av frukt og grønnsaker, foregår rett i forkant av leiligheten. Men, kun på tirsdager. Ikke gå glipp av det!
200 meter foran leiligheten finner du den flotte stranda.

Klikk på bildene for å forstørre:

 

Onur Apartment

   Se bilder fra stranda her  |  Se bilder fra tirsdagsmarkedet her

 

 

 morewood.no  |  Nordbergsvegen 50  |  2860 Hov  |  Telefon 611 23055  |  Mobil 907 94028  |  post@morewood.no

Sist oppdatert:  10. juli 2016